Går turen til Østrig i adventsmåneden, har man alle muligheder for at komme i den rette stemning. Et typisk østrigsk adventsmarked er en fest for alle sanser – julemusikken blander sig med duften af brændte mandler, mens lokale producenter står i smukt dekorerede boder og tilbyder smagsprøver på blandt andet brød, vin og oste.

I Graz er der magi og eventyr i luften, når adventsmåneden fejres fra den 22. november til den 24. december 2019. En række markeder med hvert sit tema åbner omkring Graz’ centrum, og afstandene er så korte, at man i ro og mag kan spadsere fra marked til marked. Start med at besøge Markt am Tummelplatz samt Mehlplatz-Markt, hvor der er alle muligheder for at finde julegaveinspiration, og fortsæt til Kleine Neutorgasse. Her underholdes børnene med eventyroptog, pariserhjul og karruseller, og er der energi til mere, kan man besøge Karmeliterplatz og prøve den 1.000 kvadratmeter stor skøjtebane. En sidste overraskelse venter ved Landhaushof, hvor isskulptøren Kimmo Frosti fra den 1. december udstiller en 35 tons tung krybbe, som er fremstillet i is.

Forrige artikelKom billigt på ski
Næste artikelMælkevejens mange stjerner
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.