I hjertet af SalzburgerLand i det populære skiområde i Wagrain-Kleinarl åbner den nye lift Panorama Link den 5. december 2020. Liften forbinder i alt 210 kilometer pister og giver samtidig skigæster en fantastisk panoramaudsigt over de sneklædte, østrigske bjerge.
Panorama Link er årets helt store lift-nyhed. Når den nye lift åbner den 5. december, kan skiglade gæster nyde godt af de i alt 210 kilometer pister i det populære område omkring Wagrain-Kleinarl. Panorama Link forbinder vintersportsstederne Wagrain/Flachau/St. Johann og Shuttleberg Flachauwinkl/Kleinarl og skaber dermed en af de største og mest varierede vintersportsregioner i Europa.

Åbningen af Panorma Link betyder også, at skiområderne Snow Space Salzburg, Shuttleberg
Flachauwinkl/Kleinarl og Ski Paradise Zauchensee/Flachauwinkl bliver forbundet. Området bliver samtidig et af de i alt seks østrigske områder, der kan tilbyde mere end 200 kilometer sammenhængende pister.
Skigæster kan dermed få glæde af de mange pister og skiaktiviteter i alle tre skiområder på en enkelt dag på ski og med kun én liftbillet.
”Tidligere skulle gæster køre med bus mellem de to områder Wagrain/Flachau/St. Johann og Kleinarl og Flachauwinkl/Kleinarl, så med Panorama Link bliver det nu endnu nemmere for vores gæster. At samle skiområderne giver desuden endnu bedre muligheder til både begyndere, der søger en tryg første gang på ski, og erfarne freeriders, der leder efter den helt store udfordring. Derudover har vi adskillige andre aktiviteter for både børn og voksne, som ligger i nærheden af de populære vintersportsområder WagrainKleinarl,” siger Stefan Passrugger fra Wagrain-Kleinarl Tourismus.

Unikke oplevelser venter
Panorama Link tager skigæster med på en rejse mellem byerne Wagrain og Kleinarl, mens bjergkæderne Hohe Tauern og Niedere Tauern passerer forbi. Gæster kan tage en velfortjent pause fra skiløbet og nyde 8 minutters tur tværs over landskabet med en unik panoramaudsigt over bjergene.
”Panorama Link er ikke bare en lift, der forbinder populære skiområder – det er også en helt unik oplevelse.

Med områderne forbundet har vores gæster ikke blot den unikke oplevelse i liften i vente, men de kan også se frem til helt utrolige sneforhold, perfekt præparerede pister og de mest moderne lifte i Europa, som eksempelvis også G-Link og selvfølgelig Panorama Link. Vi ser virkelig frem til at byde gæsterne velkommen til vintersæsonen 2020/2021,” siger Stefan Passrugger.


Panorama Link er en 10-personers gondollift, som er designet til at give skigæsterne en unik panoramaudsigt.

Om Panorama Link:
Rutelængde: 3,2 kilometer
Rejsetid: 8 minutter mellem Wagrain og Kleinarl
Fart: 6 meter i sekundet
Højdemeter: 71 meter
Antal kabiner: 79
Antal personer per kabine: 10
Kapacitet: 2.400 personer i timen

Forrige artikelFor danske Karl-Emil er jobbet som skiinstruktør i Østrig det bedste i verden
Næste artikelOplev det bedste af Alperne i Zell am See-Kaprun
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.