Der var perfekte vejr- og baneforhold i Laax, da slopstylerne indledte sæsonen, og det takkede løberne for med en fantastisk konkurrence.
Hos kvinderne var det amerikanske Julia Marino som løb med sejren, men hun skulle levere sit absolut bedste for at stå med laurbærrene til sidst. Hårdt presset af den 18-årige japaner Iwabuchi, leverede Marino to perfekte runs og opnåede de højeste karakterer, 81,20. Japaneren havde en fejl i sit ene run, men scorede alligevel 76,95 point. På tredjepladsen kom engelske Katie Ormerod med 64,50 point.
Hos herrerne var det canadieren Sebastien Toutant som endte øverst på skamlen og det var første gang i tre år at han kunne indtage den position. Selv med et stærkt første run lå han blot nr. fem, men i det andet run viste han klassen og med en score på 87,45 indtog han førstepladsen. Herefter var det amerikaneren Red Gerards tur, og længe så det ud til at han ville snuppe førstepladsen, men et par usikre landinger, betød at han måtte nøjes med 82,33 point og dermed andenpladsen; på tredjepladsen kom USAs Judd Henkes .

 

Forrige artikelNorge har åbnet gigantisk skiarena
Næste artikelEn jungle af ski
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.