Scandinavian Team Battle 2024

Kom til endagsfestival og oplev en spektakulær og enestående freestyle ski konkurrence på dansk jord, når de største internationale freestyle ski stjerner gæster Scandinavian Team Battle lørdag den 8. juni 2024 oplyses i en pressemeddelelse fra CopenHill.

Danmark er ikke et land, der kan prale af betydelige højdemeter. Det betyder dog ikke, at skisporten ikke har fundet vej til landet. Danskerne er vilde med ski, og rejser i ét væk syd og nord på, for at ramme de snebelagte højder. Men det behøves ikke længere. CopenHill byder på skiløb for alle og har åbent året rundt. Derfor kan du nu på unik vis opleve en sommerski konkurrence – og så på dansk jord!

KORT OM EVENTEN

HVAD: International freestyle ski konkurrence på dansk jord: Scandinavian Team Battle 2024
HVOR: CopenHill – Vindmøllevej 6, 2300 København S
HVORNÅR: Lørdag d. 8. juni 2024 14:00 – 02:00
HVORDAN: køb billet lige her (competition only eller full event)

Danmark er absolut kommet på det internationale ski-landkort. Det understreges for fjerde år i træk med freestyle ski konkurrencen: SCANDINAVIAN TEAM BATTLE 2024. Lørdag d. 8. juni 2024 lægger CopenHill hus til den internationale freestyle ski konkurrence – og her har DU mulighed for at deltage. Scandinavian Team Battle er i år en endagsfestival, hvor der under eventet er aktiviteter samt mulighed for køb af streetfood og drikkevarer nedenfor skibakken. Efterfølgende vil årets afterparty finde sted på CopenHill Rooftop!

Du kan forvente et spektakulært og enestående show med et lineup af verdens bedste freestyle skiløbere. Sidste års sejrende hold, TEAM SWEDEN, har meldt deres ankomst igen i år. Her kan du altså opleve de to professionelle superstjerner: Jesper Tjäder og Emil Granbom! Følg med på Facebook-eventet for opdatering på de øvrige deltagere samt vigtige opdateringer frem mod d. 8 juni!

Vinderne fejres til en afterparty på CopenHill, du sent vil glemme. Her kan du opleve live-koncert med intet ringere end den danske R&B duo WIINSTON. Maskeret i R&B, Folk og HipHop vil du opleve enestående popbangers, alt imens du oplever solen gå ned!

Foto: Emil Brandt / Copenhill

OFFICIELLE PROGRAM:

14:00: Dørene åbner
16:00 – 18:00: International freestyle ski konkurrence
18:00 – 20:00: Chill-lounge, aktiviteter samt mulighed for køb af mad & drikke
21:00 – 22:00: Live koncert – WIINSTON
22:00 – 02:00: Rooftop Afterparty

Foto: Emil Brandt / Copenhill

PRO COMPETITION

Verdens bedste freestyle skiløbere dyster imod hinanden, i den underholdende og vanvittige konkurrence, som kan opleves på tæt hånd i sommersolen.

🇸🇪 Jesper Tjäder & Emil Granbom 🇸🇪
🇳🇴 Johan Berg & Mikkel BK 🇳🇴
🇩🇰 Jakob Ebskamp & Isabella Tvede 🇩🇰
🇫🇮 Harald Hellström & Elisa Syrja 🇫🇮
🇦🇹 Lisa Zimmermann & Terezá Korabová 🇦🇹

CopenHill-teamet ser frem til at se dig, dine venner samt familie til et brag af en dag!

BEMÆRK: Billetter kan købes her på Billetto. Prisen er 75 kr. + gebyr for “competition only” og 150 kr. + gebyr for “full event”.

Foto: Jesper Grønnemark / Copenhill

Om CopenHill:

CopenHill er Danmarks epicenter for Urban Mountain Sport. På CopenHill har det siden 2019 været muligt at dyrke passionen for ski i hjemlandet. Med en højde på 85 meter når CopenHill ikke de norske fjelde eller de sydlige alpers højdemeter til sokkeholderne. Til gengæld kan du stå på ski året rundt – sommer som vinter og i alt slags vejr.

For at det ikke skal være løgn, foregår al aktivitet ovenikøbet på toppen af Danmarks mest bæredygtige forbrændingsanlæg. Foruden skiløb finder du trailspor, trapper, udkigsposter, træningsanlæg, rooftop café og muligvis Københavns bedste udsigt – hvis du spørger os!

Foto: Jesper Grønnemark / Copenhill
Forrige artikelSt. Anton – uden mad og drikke duer skiløbet ikke
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Skiavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om ski i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@skiavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.