Skisporten er populær i mange lande, og især i vores nabolande Sverige og Norge har der gennem tiden været store skisportsnavne, såsom fx Ingemar Stenmark, Ole Einar Bjørndalen, Bjørn Dæhlie, Marit Bjørgen, Johannes Thingnes Bø og Anja Pärson.

Hvis du er vild med skisporten, og du også kan lide sports betting, så er der mange odds at finde på skisport. I denne guide ser vi nærmere på, hvad du fx kan spille på af discipliner inden for skisporten, og hvordan spiludvalget kan se ud.

Har du ingen erfaring med online pengespil, så sæt dig på forhånd ind i, hvad det er for en størrelse. Spil kan være afhængighedsskabende og farligt, og derfor er det vigtigt, at du kun bruger penge, som du har råd til at tabe, hvis du spiller.

Det er også vigtigt, at du kun spiller ved licenserede udbydere, da din sikkerhed er større hos sider med dansk licens. Den danske licens giver Spillemyndigheden til de udbydere, som vil ind på det danske marked, og som de kan stå inde for.

Dette kan du spille på

I det her afsnit af guiden om skisport kan du læse om nogle af de spilmuligheder, du kan møde, hvis du vil spille om penge på skisport.

Vinder af alpint skiløb: Hvis der udbydes odds på et alpint skiløb, kan du være sikker på, at det er muligt at spille på, hvilken skiløber der vinder løbet, og det gælder for både herre- og kvindeløb.

Skiskydning: Skiskydning, der også kaldes biathlon, er en anden form for skisport, du kan forvente spilmuligheder på hos en spiludbyder. Her vil du kunne spille på vinderen af de forskellige discipliner i skiskydning.

Dette var blot to eksempler på muligheder for spil, du kan finde hos en online spiludbyder på skisport, men du kan godt regne med, at der vil være flere markeder.

Spil med omtanke

Som nævnt kan spil være farligt og udvikle sig til ludomani. Hvis du har et spilleproblem, kan du heldigvis få god hjælp i Danmark. Du kan fx henvende dig hos StopSpillet.dk, hvor der er tilknyttet topprofessionelle rådgivere med ekspertise inden for spilafhængighed, og de kan hjælpe dig på alle hverdage.

Tager du kontakt til StopSpillet, kan du vide dig sikker på, at informationerne fra din samtale ikke bliver fortalt videre til nogen, da en samtale hos StopSpillet er fortrolig mellem dig og rådgiveren. Hvad angår kontaktmuligheder til StopSpillet, kan du vælge enten at ringe eller skrive til dem. Det er muligt at ringe på alle hverdage. Fra mandag-torsdag kan du ringe fra klokken 09 om morgenen og frem til klokken 21.00, og om fredagen går de på weekend klokken 17.00. Deres telefonnummer er 70 22 28 25.

Du kan kontakte dem via chatten mandag-torsdag fra klokken 17.00-21.00. Et andet website, du kan besøge, hvis du har problemer med spil, er ROFUS. Her kan du udelukke dig selv fra at spille om penge, og din udelukkelse gælder både på danske online spilsider og på fysiske kasinoer og andet.

Forrige artikelGår årets skiferie til Italien? Så er der vigtige nye regler du skal overholde.
Næste artikelVal d’Isère: Sæsonnyheder i 2024 med hoteller, restauranter og aktiviteter
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.