Val d’Isère er et af verdens mest klassiske skisportssteder, der tiltrækker alle fra frisindede sæsonrejsende til jetset-milliardærer. Selvom landsbyens charmerende atmosfære stadig er intakt, ville Val d'Isère ikke være Val d'Isère uden konstant fornyelse og forbedring.

Hvert år lanceres en række nye butikker, hoteller, koncepter, restauranter og sensationer. Nedenfor er nogle af de nye ting, som både tilbagevendende og nye gæster kan opdage og nyde denne vinter.

Nyheder på hotelfronten

Club Meds eksklusive resort-koncept – nu i Alperne
Club Med i Val d’Isère er rejsearrangørens første Exclusive Collection Resort beliggende i bjergene. Med 215 deluxe-værelser og -suiter er resortet indbegrebet af luksus: en oplevelsesrig og intim atmosfære, der kombinerer privatliv og velvære i enestående omgivelser. Møblerne er lavet af naturlige materialer som sten, træ og uld for at give en autentisk følelse.

Hovedrestauranten Bellevarde har sit eget bageri, et wellness-hjørne og en stor gårdhave med fonduesæt og en række grill til en hyggelig spiseoplevelse. Restauranten Millésimes fokuserer på lokal gastronomi med en imponerende vinkælder. Barerne Légende og Chalet underholder gæsterne med levende musik og optrædener.

Med et eksklusivt yogaprogram kan du lade batterierne op under hele dit ophold. Den nyrenoverede bygning er Breem-certificeret for bæredygtighed og sigter mod flere grønne priser og ansvarlige turismeaktiviteter.

Private villaer og lejligheder til en eksklusiv oplevelse
Som noget nyt denne vinter åbner hotellet Airelles Val d’Isère sin første villa. På 220 m² er der fire soveværelser med plads til op til otte gæster, og der er direkte adgang til pisterne fra en stor sydvendt terrasse. Silverstone Lodge er et godt udgangspunkt for ferier med familie eller venner.

Det luksuriøse mini-resort ligger tæt på landsbyens centrum med ski-in-ski-out via Santon-bakken og har to suiter og fire luksuriøse penthouselejligheder til op til 17 personer. Nyd eksklusive faciliteter som private pools, biografsale og massagerum samt førsteklasses hoteltjenester som parkeringsservice, kok, skibutler og concierge i charmerende og elegante omgivelser.

Nyt på restaurantfronten

Frokost på pisterne 
Den populære restaurant Edelweiss fejrer sit 20-års jubilæum denne vinter med åbningen af restaurant René på Mangard-bakken i Le Fornet. Den nye René byder skiløbere velkommen til en varm atmosfære med en fuldt glaseret spisestue med unik panoramaudsigt over dalen og et åbent køkken komplet med en kulgrill.

Middag i landsbyen
Restaurant L’Alpin er en ny tilføjelse til landsbyen i år. Traditionelle hjemmelavede retter serveres i den hyggelige atmosfære i en autentisk alpehytte. L’Alpin vil være åben for middag om vinteren.

Spis i solen med udsigt over søen
På restauranten La plage de l’Ouillette har den nyrenoverede terrasse udsigt over den frosne sø i Val d’Isère. Vælg mellem snackbaren til et måltid på farten, frokostrestauranten med lækker hjemmelavet mad og grillrestauranten med bordservering.

Nye aktiviteter i Val d’Isère

Speed-riding for vovehalse
“Jeg er ikke bange, jeg kan flyve …!” Inspireret af Stig-Helmers mantra fra Selskabsrejsen-filmene kan du prøve at kaste dig ud fra klippen på en vinge. Ski- og oplevelsesskolen Evolution 2 tilbyder korte paragliding-kurser i form af speed-riding, hvor man flyver med en instruktør tæt på jorden med nye specialdesignede tandemvinger. Val d’Isère tilbyder et særligt godt terræn til nybegyndere og tandemflyvninger. Pris: 440 € for en halv dag.

Nye kurser for unge skiløbere
Der tilbydes en række skikurser for både erfarne og uerfarne skiløbere fra tre år og opefter. De nye Team-rider-kurser giver unge skiløbere mulighed for at udforske bjergsiden og prøve freestyle med erfarne instruktører. En anden nyhed er også eftermiddagskurser for børn over fem år, der omfatter en række afterski-aktiviteter som kælkning, skattejagt og udforskning af bjergene.

Forrige artikelGår årets skiferie til Italien? Så er der vigtige nye regler du skal overholde.
Næste artikelSkiudstyr: Skistøvler, bindinger og andre store nyheder i 2024
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Skiavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om ski i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@skiavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.