Zell am See-Kaprun er en af de mest alsidige vintersportsregioner i Alperne. Gletsjer, sø og bjerge udgør den fantastiske kulisse for uforglemmelige dage med snegaranti, ski-in/ski-out og adgang til 408 kilometer pister herunder en gletsjer med billetten Ski ALPIN CARD.

 

Zell am See-Kaprun er et område for alle, der elsker at stå på ski, og som sætter pris på at rejse til en destination, hvor der er 100 % snegaranti fra oktober til tidlig sommer. Området er et af de mest alsidige i Alperne, og der er godt terræn for både skiløbere, snowboardere, freeriders og freeskiers. Med gletsjer, sø og bjerge er rammerne sat for en uforglemmelig vinterferie.

“Zell am See-Kaprun har virkelig meget at byde på. Vi har både brede pister til nybegyndere og kulsorte pister og freeride-muligheder til de erfarne skiløbere. Vores moderne skilifte gør det nemt at komme rundt, vi tilbyder ski-in/ski-out, og med vores Ski ALPIN CARD har gæsterne adgang til 408 kilometer pister, som også inkluderer flere attraktioner og oplevelser i den flotte natur. Kombinationen af gletsjer, sø og bjerge er helt unik i Østrig. Alt i alt har vores kommende gæster en fantastisk skiferie i vente denne sæson, som selvfølgelig også er præget af et altoverskyggende fokus på at sikre en tryg og sikker oplevelse for alle,” siger Patrick Riedlsperger, Head of Marketing & Sales, Zell Am See-Kaprun.

Ski-in/ski-out: Direkte fra Kaprun til gletsjeren Kitzsteinhorn

Med 3K K-onnection, som er verdens mest moderne kabelbane, er Kaprun, Maiskogel-familiebjerget og gletsjerskisportsstedet Kitzsteinhorn forbundet til én historisk enhed. 3K K-onnection blev indviet i december 2019, så sæsonen 2020/2021 er den første hele sæson med den nye forbindelse. Via kabelbanen svæver gæster gennem fire klimazoner til ”Top of Salzburg”, 3.029 meter over havets overflade på toppen af Kitzsteinhorn. Turen tilbagelægger en distance på 12 naturskønne kilometer, som er den længste sammenhængende kabelbaneakse i de østlige alper og spænder over den største højdeforskel på 2.261 meter. Med liften er det også muligt at ski-in/ski-out direkte fra Kaprun centrum via bjerget Maiskogel til hjertet af Kitzsteinhorn gletsjeren, hvor den perfekte naturlige puddersne ligger i metervis.

100 % snegaranti og panoramaudsigt

Glejtseren Kitzsteinhorn er beliggende mere end 3.000 meter over havets overflade og sørger for 100 % snegaranti fra oktober til tidlig sommer. Her er der brede pister, verdensklasse sneparker og ruter til både familier og freeriders. Oplev også panorama-platformene TOP OF SALZBURG og National Park Gallery, Cinema 3.000 og Gipfel Restaurant, som er Salzburgs højest beliggende restaurant.

Schmittenhöhe: På toppen med et væld af muligheder

Schmittenhöhe er et af de absolutte højdepunkter i regionen med sit store udvalg af pister og bjerghytter, den storslåede udsigt til Zell-søen og 30 forskellige 3.000 meter høje bjerge i bjergkæden Hohe Tauern. Fem lange nedkørsler, en af ​​verdens længste funslopes, den sorte pist “Trass” på over 1.000 højdemeter, en længde på over 4 kilometer og en stigning på op til 70 %, natskiløb, Ski’n’Brunch og mange vandrestier er blot eksempler på de mange muligheder, der findes på og omkring Schmittenhöhe. Panorama- og familie-skisportsstedet har hele tre indgange i Zell am See, herunder ski-in/ski-out og er forbundet til Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Med forbindelsen zellamseeXpress og Ski ALPIN CARD er alt på rette spor.

Alt i én billet med Ski ALPIN CARD

Fra vintersæsonen 2019/2020 har gæster med Ski ALPIN CARD kunnet nyde godt af fri adgang til de tre førsteklasses skisportssteder, nemlig Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Schmittenhöhe i Zell am See og Kitzsteinhorn Kaprun. Ski ALPIN CARD er tilgængelig som både endags- og flerdagsbillet og som sæson- og årskort til lifterne og giver adgang til hele 408 kilometer pister, 121 liftfaciliteter, 101 hytter og bjergrestauranter, 47 temapister, sneparker og en masse attraktioner med kun én billet – alt sammen i et af Østrigs smukkeste landskaber, der siges at være ”Alps at their very best”. Se mere her: https://www.zellamsee-kaprun.com/en/activities/winter/skiing/ski-alpin-card. 

Booking uden bekymring

Ligesom om sommeren tilbyder adskillige virksomheder i Zell am See-Kaprun gratis annullering og ombooking i vinteren 2020/21 under kampagnen “Booking uden bekymringer”. Ud over de højeste hygiejnestandarder garanterer Zell am See-Kaprun også fleksible muligheder for ombooking, så du kan tage på ferie helt uden bekymringer. Læs mere her: https://www.zellamsee-kaprun.com/en/booking-without-worries.

Nyt koncept: “Après Chill”

Med regionens nye “Après Chill”-koncept i overensstemmelse med alle gældende regler og retningslinjer, bliver sammenkomster efter en vellykket dag på pisterne en eksklusiv, men anderledes oplevelse. Talrige restauranter inviterer dig til at blive og nyde signaturdrikke og særlig musik – helt afslappet og sikkert. Tilbud og menuer vil være tilgængelige online, og skilte og informationstavler vil guide dig på vej fra pisterne til pubber og restauranter.

Sikkerhedsforanstaltninger vedrørende COVID-19

I Zell am See-Kaprun og resten af SalzburgerLand følger man nøje den østrigske regerings tiltag mod COVID-19 for at sikre en tryg og sikker oplevelse for både gæster og medarbejdere. I vintersæsonen 2020/21 vil alle faciliteter, kabelbaner, restauranter og overnatningssteder have de højeste sikkerhedsforanstaltninger. Læs de seneste retningslinjer for SalzburgerLand her: https://www.salzburgerland.com/en/corona-virus/, samt opdateret information fra Zell am See-Kaprun her: www.zellamsee-kaprun.com/safe-winter-holidays

Forrige artikelNy lift forbinder 210 kilometer pister i Wagrain-Kleinarl i Østrig
Næste artikelHvis skiulykken sker – har du styr din families fremtid?
John Kristensen
John Kristensen, 57 år, er ejer af MagMedia, som udgiver aviserne GOLFBLADE, TENNISAVISEN og SKIAVISEN. John er uddannet cand.merc. i afsætning fra CBS, og har mere end 30 års erfaring fra udgivervirksomhed. John spiller gerne golf når tiden tillader det.