Sæsonen er traditionelt lang i Ischgl, og man kan stå på ski allerede fra den 28. november 2019. Den officielle åbning markeres den 30. november, hvor Seeed indtager scenen. Det store orkester, der blandt andet tæller ti musikere, tre sangere og en DJ spiller et miks af reggae-, hiphop- og dance hall-music, og det er med tre ECHO Awards Tysklands mest populære band inden for genren.

 

Til påske flyttes musikoplevelsen op til Idalp-scenen midt i skiområdet på 2.320 meter, og her vil den tyske rapper og hiphopper Sido underholde. Kedeligt bliver det med garanti ikke, for Sido plejer at optræde i opsigtsvækkende kostumer – blandt andet iført en sølvkraniemaske – mens han fremfører sine ofte provokerende og aggressive tekster. Sido giver koncert den 12. april 2020, og lige som ved de øvrige koncerter har man gratis adgang med et gyldigt liftkort i lommen.

Endelig slutter sæsonen med den traditionelle Mountain Closing Concert. Den finder sted den 2. maj 2020, men navnet på kunstneren er endnu ikke offentliggjort.

 

 
   
 
   
Forrige artikelKæmpe investeringer i Ischgl
Næste artikelSneen er begyndt at falde
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.