Den 19. november 2021 besluttede den østrigske forbundsregering sammen med delstaterne at indføre en 20-dages lockdown for at reducere antallet af infektioner og forhindre, at sundhedssystemet blev overbelastet.

Efter en vellykket sommersæson blev der derfor lukket ned for turisme- og fritidsindustrien, gastronomien, arrangementer og rejsebranchen. De foranstaltninger der blev truffet har vist sig at være effektive, antallet af infektioner er faldet betydeligt, og vaccinationsraten er stigende. Derfor ophører den landsdækkende lockdown for vaccinerede og tidligere smittede personer den 12. december 2021, og der vil blive taget omhyggelige og regionalt tilpassede foranstaltninger.

Østrig vil således gradvist indlede vintersæsonen. Ferieophold i Østrig vil igen være mulige i Tirol, Vorarlberg og Burgenland fra den 12.12.2021. Den 17.12.2021 vil delstaterne Salzburg, Steiermark, Niederösterreich og sandsynligvis Kärnten følge efter. I Oberösterreich slutter lockdown den 17.12.2021, og Wien åbner op igen den 20.12.2021. Den gradvise åbning af landet finder sted med baggrund i gennemtænkte sikkerhedsforanstaltninger, der fokuserer på alle gæsters og ansattes velbefindende og sundhed, og som dermed giver mulighed for en afslappende ferie.

Find altid aktuelle og opdaterede informationer på www.austria.info/dk

Forrige artikelNu åbner sæsonen i Stöten med masser af nyheder
Næste artikelHotel Riviera Strand i Båstad: Gennemført familiehotel tæt på Vallåsen’s skisportssted
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.