Lørdag d. 5. oktober sluttede det internationale skiforbund, FIS, sit efterårsmøde i Zürich, Schweiz. Blandt de mange beslutninger som blev vedtaget på det ugelange møde, var der også ændringer i World Cuppens reglement.

Startrækkefølge i den kombinerede konkurrence
Fremover vil de Kombinerede World Cup løb starte med et Super-G løb, alternativt et styrtløb, efterfulgt af et slalom løb. Startrækkefølgen i slalomløbet vil så være den rækkefølge som atleterne er rangeret efter fartdiscipilnen.
I den forestående sæson er der fire kombinationsløb på programmet hos kvinderne (Val d’Isère, Altenmarkt-Zauchensee, Crans Montana og La Thuile) og hos mændene tre løb (Bormio, Wengen og Hinterstoder).

Ændring af Parallel formatet
Parallel-slalom løbene bliver justeret så de bliver mere TV-venlige. Fremover er der et kvalifikationsløb, og herfra vil 32 løbere gå videre til eliminerings løbene. I runden med 32 løbere vil der være to gennemløb, men herefter vil de resterende runder kun have et løb, som i knock-out systemet.

 

Forrige artikelSneen er begyndt at falde
Næste artikelCopenHill (Amager Bakke) er nu åben for skiløb
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.