Verdensmesterskaberne er godt i gang

Det er ikke kun corona-epidemien som skaber problemer for sportsbegivenheder rundt om i verden, for i Cortina, Italien, har voldsomt snevejr og tåge betydet at starten på verdensmesterskaberne i de alpine discipliner er blevet rykket. Men i går gik starten så i de første discipliner, i både kvindernes og mændenes Super G løb.

Hos kvinderne var storfavoritten Lara Gut-Behrami og hun løb da også med guldet. Efter at have vundet en sølv- og to bronzemedaljer ved tidligere verdensmesterskaber, så lykkedes det schweizeren at slutte øverst på skamlen foran sin landsmand Corinne Suter, og så med den forsvarende mester, Mikaela Shiffrin fra USA på bronzepladsen. Længe så det ud til at Shiffrin igen ville løbe med guldet, men en alvorlig fejl kostede og hun måtte tage til takke med en tredjeplads. Det var Shiffrins første Super G løb i sæsonen, så kan vel kaldes en godkendt premiere.

Audi FIS Alpine Ski World Cup - Men's Super Giant Slalom Christophe Pallot/Agence Zoom

Herrerne fik også afviklet deres Super-G løb og her var det også en af forhåndsfavoritterne som løb med ædelmetallet. Østrigske Vincent Kriechmayr vandt sit første store mesterskab foran overraskelsen fra Tyskland Robed Baumann og med en anden forhåndsfavorit, franskmanden Alexis Pinterault, på bronzepladsen.

 

 

Forrige artikelDe bedste skisportssteder
Næste artikelStöten i Sälen investerer millionbeløb i corona-tiltag og nye aktiviteter
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.