Ved VM i Åre er Danmark repræsenteret af Christoffer Faarup og han vækker opmærksomhed.

Forleden i Super G-løbet opnåede Christoffer en flot 26. plads, men den overgik han i mændenes styrtløbskonkurrence. I  mændenes konge-disciplin fik den 26-årige århusianer stor anerkendelse for den 22. plads han opnåede, og Christoffer var selv yderst tilfreds med sin indsats. Da han efter at have krydset målstregen så op på scoreboardet og fik bekræftet sit gode løb, viste han stor glæde foran de rullende TV-kameraer.

Løbet blev vundet af nordmanden Kjetil Jansrud, som vandt med to hundrededele foran sin landsmand, Aksel Lund Svindal. Det var Svindals sidste styrtløb, eftersom den norske legende har meddelt at han stopper karrieren efter VM.