Mange gæster på  bliver overraskede over at finde et rigtigt skiområde så langt sydpå. Her får man skiløb, ophold, service og en stemning, som man normalt skal rejse langt sydpå for at finde.

På Isaberg i Smålandsbjergene finder du Syd-Sveriges største skiområde, med 11 nedkørsler fra børnevenlige grønne pister til udfordrende sorte. Bjergfølelsen er mærkbar med Ski Lodge-bygninger i træ, beliggende ved et rigtigt bjerg med pister med flere niveauer. Liftsystemet har høj kapacitet med bl.a. en 6-sæders siddelift til bjergtoppen, og et helautomatisk snekanonsystem som giver gode pister og en lang sæson.

Første bjerg efter broen
Kun få timer fra eksempelvis København og Aarhus ligger Isaberg som et stærkt og tillokkende alternativ til en rejse længere nordpå. For børnefamilien findes alt havd kan ønske sig under en uges skiferie, med mere tid på pisterne og mindre tid i bilen. Børn- og nybegynderområdet har flere nedkørsler og et 70 m langt rullebånd for de mindste. Ved siden af rullebåndet findes også en slædebakke. Skiskole, skiudlejning, stor varmestue og et fint grillområde sætter børnefamilierne stor pris på.

Book en grillhytte – en klar favorit som gør skidagen endnu hyggeligere
Områdets grillhytter er en hyggelig og varm samlingsplads for hele familien, vennerne eller virksomheden.  Det findes tre forskellige grillhytter at vælge mellem.

Isaberg Fun Line
Skal man have endnu mere sjov på pisten, så kan man prøve Isaberg Fun Line som er en eventyrlig, legende og udviklende tur fra Dalliftens top til bund med hop, rails, bokse og bump m.m. for små og store skiløbere.

Hent energi på pisterne
Toppstugan er en rigtig midt-på-pisten restaurant med alt fra sandwich til klassisk gulasch. Perfekt beliggende midt på bjerget og tæt på både skishop, skipasskassa og parkeringsplads. I området er der også flere grillsteder og en kiosk med alt fra slik, kaffe og kage til pølser, hamburgere og toast.

Skishop med det hele
Midt på anlægget, ved siden af parkeringspladsen, ligger en skishop med fullserviceværksted som ordner alt fra slibning af ski og boards til støvletilpasning samt skiudlejning. Skiudstyr og skiskole booker du nemt via skidshop.se

Årets nyhed – Isaberg Rodel Adventure
Skal der holdes pause fra skiløbet, så kan man prøve årets stora nyhed Isaberg Rodel Adventure! Kælkebanen består af en kilometer skinner som snor sig nedad bjerget i sugende kurver og  svimlende fald. Her oplever du frisk luft, susende adrenalin og fartglæde, samtidig med at du efter skiløbet kan hvile benene fra en lille stund. Sjovt for både stor og lille!

Ophold i hytte-byen
Bo i en af de 73 veludrusrede og nyrenoverede hytter som ligger ved bjergets fod, tæt på pisterne. Alle hytter har god standard med brændeovn og TV. De større hytter har også opvaskekmaskine. I den store og luksuriøse hyttetype, Älgen, med 4 soveværelser og hems, sauna og velindrettede fælles områder for hele 12 personer. Frit trådløst internet/WiFi findes i hele området.

Tæt på alt
I fritidsbyen findes servicebutik og Restaurant Höganloft som serverer alt fra husmandskost til kulinariske lækkerier fra Småländ. Vil du slippe  for at lave mad i hytten, så er der også Take Away pizza på menuen! Her serveres også frokost (skal bookes sammen med opholdet).

Ski-in/out camping
Den 4-stjenede året-rundt-åben campingplads ligger for foden af bjerget, nabo til skiområdet og tæt på legeplads, grillsteder, restaurang og servicebutik. Her er der en nybygget servicebygning med toiletter, vaksemaskine, tørretumbler  tørreskab, selvbetjent køkken og sauna.

Læs om tilbud og snegaranti samt book ophold på isaberg.com

Forrige artikelUd over kanten
Næste artikelNy navigationsapp skal gøre skioplevelsen bedre og mere sikker
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.