Når skiglade danskere drager mod vintersportsområdet Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn i år, kan de se frem til skiløb med den spritnye app ALPIN CARD Navigator i hånden – eller i ørerne. Fotokreditering: Mirja Geh Photography.   

 

Når det østrigske vintersportsområde Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn åbner for skisæsonen 2020/21, lancerer de samtidig en nyudviklet app. Appen ALPIN CARD Navigator skal guide sneglade skigæster sikkert rundt i området og hjælpe med hurtig og nem orientering på pisterne.

 

Hvert år i vintersæsonen rejser skiglade danskere mod de velpræparerede pister i SalzburgerLand for at mærke den nyfaldne puddersne under skiene. Denne vinter kan gæsterne i vintersportsområdet Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn se frem til skiløb med den spritnye app ALPIN CARD Navigator i hånden – eller i ørerne. Appen viser både områdets lifter, hytter og seværdigheder, som skal gøre det endnu nemmere og mere sikkert for gæster at navigere rundt i skiområdet med både digitalt kort og rutevejledning samt lydnavigation. Appen kan kvit og frit hentes til Android og IOS.

 

”Drivkraften i vores arbejde har altid været at sikre den absolut bedste skioplevelse for vores gæster. Vi glæder os til, at garvede skiløbere såvel som nybegyndere i år kan tage den nye navigationsapp i brug. Appen er dit digitale kort, du altid har ved hånden eller i ørerne, om du vil finde en hyggelig hytte i skiområdet eller den bedste rute fra en pist i Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn tværs over Schmittenhöhe og til Kitzsteinhorn,” siger Sebastian Schwaiger, Head of Marketing hos Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

 

I SalzburgerLand har antallet af danske overnatninger været støt stigende siden 2010, og i vintersportsområdet Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn trak hele 79.573 danskere dynen op om ørerne i vintersæsonen sidste år. Området har løbende arbejdet på at gøre navigationen på pisterne endnu mere brugervenlig og sikker. Sidste år blev et nyt analogt navigationssystem på pisterne introduceret, og med appen er systemet nu også blevet digitalt til gavn for de mange – også danske – gæster, der hvert år besøger området.

 

Større sikkerhed til skigæsterne

Med de samme funktioner som en GPS sørger ALPIN CARD Navigator for at guide områdets gæster let og sikkert rundt. Når skigæster indtaster den ønskede destination, vil appen vise hvilke pister, lifter eller busforbindelser, der er tilgængelige. Forskellige sværhedsgrader til den ønskede rute og den estimerede tid, det tager at nå sin destination, vil også blive vist. Rutevejledningen bliver givet enten via lyd til hovedtelefoner, eller man kan stoppe op undervejs på ruten og tjekke sin smartphone manuelt, præcis som på en GPS.

 

”Sikkerhed på pisterne er en topprioritet for os, og derfor er vi meget glade for at have lanceret både det analoge navigationssystem og den nye digitale app. Det er vigtigt for os, at appen er så brugervenlig som muligt, og derfor vil appen også – ud over at guide sikkert rundt i området – sende push-beskeder om eksempelvis hvilke lifte, der er lukket. Herved sikrer vi vores skigæster en nem, hurtig og sikker færden i skiområdet,” siger Sebastian Schwaiger.

 

Appen kortlægger også bjerget Schmittenhöhe i Zell am See og gletsjeren Kitzsteinhorn i Kaprun, der sammen med Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn tilbyder skigæster Ski ALPIN CARD. Ski ALPIN CARD giver adgang til de tre skiområder med kun én billet, der tilsammen byder på hele 408 kilometer pister og 121 lifter – og dermed endnu flere pistekilometer og skiruter, der kan tastes ind på appen.

 

Læs mere om ALPIN CARD Navigator: https://www.saalbach.com/en/winter/ski-resort/innovations.

 

Læs mere om Ski ALPIN CARD: https://www.alpincard.at/en/ski.

 

 

I Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn er der timevis af snesjov for både store og små. Fotokreditering: Mirja Geh Photography.   

 

Sikkerhedsforanstaltninger vedrørende COVID-19

I Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn og resten af SalzburgerLand følger man nøje den østrigske regerings tiltag mod COVID-19 for at sikre en tryg og sikker oplevelse for både gæster og medarbejdere. Læs de seneste retningslinjer her: https://www.salzburgerland.com/en/corona-virus/.

 

Om SalzburgerLand

SalzburgerLand er danskernes foretrukne skisportsdestination i Østrig. Regionen tæller blandt andet de populære rejsemål Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Obertauern, Wagrain-Kleinarl, Zell am See-Kaprun, Salzburger Saalachtal og St. Johann in Salzburg. SalzburgerLand råder over mere end 2.000 km pister i alle sværhedsgrader og flere end 200.000 hotelsenge. Læs mere om SalzburgerLand på www.salzburgerland.com/da/.

 

For yderligere info, kontakt venligst:

Kathrine Barret Faurholt, hos SalzburgerLands kommunikationsbureau EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation på mail kf@ehrenbergsoerensen.com eller telefon +45 31 41 87 85.

Forrige artikelIsaberg Mountain Resort – Sydsveriges største skiområde
Næste artikelFor danske Karl-Emil er jobbet som skiinstruktør i Østrig det bedste i verden
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.