Med et par at de her sindssygt fede Red Bull Magnetron skibriller, er du klar til at stå på ski uanset hvordan vejret er. De er nemlig bygget med et ekstra stærkt patenteret magnetisk hurtigt-skift-system, der gør det muligt at skifte linser på blot få sekunder.

Linseskift på 1-sekund med Red Bull Magnetron skibriller

Red Bull Magnetron skibriller er blevet voldsomt populære – og med god grund. De ser ikke alene fede ud, når du suser ned ad løjperne. De er også ekstremt praktiske, når du ved vejrskifte har brug for en hurtig løsning. Det er det ultimative skiudstyr, når du skal ud på pisterne.

Via et diskret lille håndtag på selve skibrillen, er du i stand til nemt at hive linsen ud af rammen på skibrillen. Herefter påfører du blot den nye linse, der nemt automatisk klikker sig på og er monteret. Teknologien er designet med otte stærke magneter, der skaber en solid, fast forbindelse mellem linsen og skibrillens ramme. Smart!

Skibriller til alle vejrforhold

Alle Magnetron skibriller kommer med to omskiftelige linser. Én linse til de solrige dage og én linse til det lidt hårdere vejrføre med skyer og snevejr, der kan besværliggøre udsynet. Det betyder at du har skibriller til alle tænkelige forhold, når du er ude på skibakken.

Skibrillerne er produceret med et 3-dobbelt lags ansigtsskum i rammen, der giver optimal pasform og komfort. Samtidig er der masser af udluftningsmuligheder i toppen af rammen, der resulterer i en dugfri skibrille i høj kvalitet. Ventilationssystemets effekt designet af Red Bull er helt unikt.

Hovedremmen er af silikone for ekstra greb og skibrillen har en universal pasform, der matcher alle hjelme. Derudover er UV-linserne optiske korrekte og anti-ridse-behandlet.

Fakta af Red Bull Magnetron skibriller:

 • Over-The-Glass (OTG) kompatibilitet
 • 100% UV-beskyttelse
 • Anti-dug og anti-ridse-behandlet
 • 3-lags ansigtsskum
 • Red Bull logo rem med silikone
 • Universal pasform, der passer til alle hjelme
 • Inkluderer pose i mikrofiber til skibrillerne
 • Letvægts ramme
 • Optiske linser

Skiavisen.dk i samarbejde med LivingSport.

Red Bull Magnetron skibriller 1 Red Bull Magnetron skibriller 3 Red Bull Magnetron skibriller 2

Forrige artikelBæredygtig vinterferie i Østrig
Næste artikelStöten i Sälen investerer millionbeløb i corona-tiltag og nye aktiviteter
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Skiavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om ski i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@skiavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.