Et højdepunkt i Helly Hansens FW23 kollektion er den nye St. Moritz Insulated 2.0 Jacket samt Diamond Down JKT Jacket - luksuriøs skiæstetik med inspiration fra high fashion og samtidig jakker der er spækket med teknologier som sikrer perfekte dage på pisterne uden at du fryser.

St. Moritz Insulated 2.0

St. Moritz Insulated 2.0 jakken er designet med HELLY TECH Performance® og er både vandtæt og åndbar. PrimaLoft® Gold Cross Core og Thermoplume® Cross Core isoleringer giver lettere vægt, samtidig med at varmen opretholdes. Jakken har desuden en række smarte funktioner, bl.a. ekspansions lynlåse på siderne for mere alsidighed og justeret pasform, aftagelig hætte, 2-vejs lynlås foran, leddelte ærmer for optimal mobilitet, høj krave for ekstra beskyttelse, samt RECCO-reflektor® for øget sikkerhed.

Jakken har også flere lommer, herunder den geniale Life Pocket+™, som beskytter din smartphone og holder batteriet kørende længere i kolde omgivelser.

Fås i sort og guld – vejl. pris 5.600 DKK.

Diamond Down JKT

Diamond Down JKT-jakken er 100% god stil både på og udenfor pisten. Overfladen er vandafvisende og 600 g andedun giver varme og smyger sig blødt og lunt om kroppen. Jakken har aftagelig hætte, en særlig lomme til liftkortet, indbygget RECCO-reflektor® for ekstra sikkerhed og naturligvis også den smarte Life Pocket+™, som beskytter batteriet på din smartphone, så du altid kan få kontaktet til vennerne og tage billeder af dagens bedste oplevelser.

Fås i guld og sort – vejl. pris 5.000 DKK.

Hvis du vil vide mere om Helly Hansens eksisterende HOD-kollektion, så tjek www.hellyhansen.com. Her finder du også skistøvler, skibukser og huer, så du kan få det komplette look.

Om Helly Hansen

Helly Hansen blev grundlagt i Norge i 1877 og fortsætter med at udvikle tøj af professionel kvalitet, der hjælper folk med at holde sig og føle sig i live.  Gennem indsigt fra at leve og arbejde i verdens hårdeste miljøer har virksomheden udviklet en lang liste over innovationer, der er de første på markedet, herunder de første smidige vandtætte stoffer for mere end 140 år siden.

Andre gennembrud omfatter de første fleecestoffer i 1960’erne, de første tekniske undertrøjer i 1970’erne, lavet med LIFA® Stay Dry-teknologi, det patenterede H2Flow-temperaturreguleringssystem™ og den revolutionerende lettere, varmere LIFALOFT-isolering™.

Med udgangspunkt i Helly Hansens proprietære HELLY TECH® vandtætte/åndbare system har det tekniske udendørsmærke senest introduceret den prisvindende LIFA INFINITY PRO™ – virksomhedens mest innovative og ansvarlige vandtætte/åndbare teknologi til dato.

Helly Hansen er førende inden for teknisk sejlads og performance skitøj samt premium arbejdstøj. Dens uniformer bæres og betros af mere end 55.000 fagfolk og kan findes på olympiere, landshold og på mere end 200 skisportssteder og bjergguideoperationer globalt.

Helly Hansens overtøj, undertrøjer, sportstøj og fodtøj sælges i mere end 40 lande verden over, og virksomheden ejes af Canadian Tire Corporation (CTC). For at lære mere om Helly Hansens seneste kollektioner, besøg www.hellyhansen.com.

Kilde: Pressemeddelelse fra Helly Hansen

Forrige artikelPå ski nytårsaften i Myrkdalen
Næste artikelDavos-Klosters – drømmen om skiløb i de schweiziske alper eller “bare” vært for et topmøde
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Skiavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om ski i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@skiavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.