Et udfordrende sidste løb afgjorde årets Tour de ski

Hos kvinderne havde norske Ingvild Flugstad Østberg en komfortabel føring på 53 sekunder efter at hun vandt den sjette etape, og den føring kunne hun endog udbygge i det sidste løb, som var 9 km forfølgelse. Dermed vandt 28-årige Østberg den prestigefyldte titel, foran russeren Natalia Nepryaeva, og med fiske Krista Pärmäkoski på tredjepladsen.

Hos mændene var Østbergs landsmand Johannes Høsflot Klæbo, som havde teten inden det sidste forfølgelsesløb på 9 km, og selvom nordmanden normalt er kendt for at være bedst på de korte sprintdistancer, så viste han også kan løbe på de længere strækninger. Før sidste etape havde han 1 minut og 20 sekunders forspring til russiske Sergey Ustiugov. Det lykkedes ham at holde føringen til målstregen og han vandt med 16,7 sekunder foran russeren og med norske Simen Hegstad Krüger på tredjepladsen.

Således blev 22-årige Klæbo den yngste mandlige vinder af Tour de Ski nogensinde.