Mikaela Shiffrin er godt i gang med at afgøre den samlede World Cup før den rigtig er kommet i gang.

Efter en imponerende sejr i Super G løbet, så vandt amerikaneren også parallelslalom disciplinen. I finalen i St. Moritz, Schweiz, slog hun slovakiske Petra Vlhova. Det holdt dog hårdt for Shiffrin lavede fejl i finalen, men kæmpede sig tilbage på de sidste porte og vandt med kun 0.11 sekunder. Hjemmebanefavoritten Wendy Holdener tog tredjepladsen.

Efter 9 løb fører Shiffrin den samlede World Cup med 689 point; på anden- og tredjepladsen kommer schweizeren Michelle Gisin med 296 og Petra Vlahova med 276.

Næste løb for kvinderne er henholdsvis et styrtløb og et Super G løb d. 18. og 19. december i Val Gardena/Gröden.