Norske Helly Hansens ULLR-kollektion er designet til vilde free ride-eventyr og perfekte dage på pisterne. I denne sæson lanceres en opdateret version af den prisvindende Elevation Infinity jakke samt unisex nyheden ULLR D Insulated Anorak – alle spækket med innovative løsninger som gør skiferien endnu bedre.

Elevation Infinity 2.0 & Elevation Infinity Shell

Elevation Infinity 2.0 og Elevation Infinity Shell til kvinder, er en videreudvikling af den prisvindende Elevation Infinity jakke, og begge modeller er designet med Helly Hansens mest innovative og ansvarlige vandtætte/åndbare teknologi til dato – LIFA INFINITY PRO.™

Teknologien er udstyret med en fuldt vandtæt/åndbar LIFA INFINITY-membran™, hvor den vandafvisende effekt er skabt uden brug af kemikalier. Den revolutionerende teknologi sikrer også, at begge jakker opfylder den ekstreme vandtæthed og åndbarhed i HELLY TECH Professional® – hvilket giver perfekt beskyttelse selv under meget barske vejrforhold.

Som forbruger har jakkerne yderligere den fordel, at de aldrig skal imprægneres med kemisk behandling efter brug – LIFA INFINITY-membranen leverer beskyttelse i hele produktets levetid. Jakkerne inkluderer også den smarte LifePocket™, en lomme der beskytter telefonens batteri i kolde omgivelser samt en RECCO-reflektor®, et redningssystem der bidrager til hurtigere hjælp hvis man fx rammes af en lavine.

De nye ULLR-jakker er desuden rygsæk- og hjelmkompatible, har flere store lommer samt hi-vis kant på hætten for mere synlighed og sikkerhed.

ULLR D Unisex Anorak

 Med udgangspunkt i brugernes krav og ønsker, er ULLR D Insulated Anorak designet i samarbejde med free ride skiløberne Simon Hillis og Marcus Goguen. Anorakken er vindtæt, vandtæt og åndbar og har en HELLY TECH Performance-konstruktion®, der tilbyder en vifte af funktioner. Med PFC-fri DWR og mindst 50% genanvendt indhold, herunder Primaloft® Black Eco 100% genbrugsisolering samt et mekanisk ventilationssystem, er anorakken designet til at sikre perfekt varmefordeling så man undgår at blive overophedet eller afkølet. ULLR D Anorakken kommer desuden også med den smarte Life Pocket™ samt en RECCO-reflektor® for optimal funktionalitet og sikkerhed.

Elevation Infinity 2.0, Elevation Infinity shell til kvinder og unisex ULLR D anorakken er tilgængelig fra efteråret 2022 sammen med hele ULLR-kollektionen. Hvis du vil vide mere om Helly Hansens teknologier eller mærkets eksisterende free ride gear, kan du besøge www.hellyhansen.com.

ULLR D Unisex Anorak – vejl. pris 2.600 kr.
Elevation Infinity 2.0 jakke – vejl. pris 5.500 kr.
W Elevation Infinity Shelljakke – vejl. pris 5.500 kr.

Udviklingen af LIFA INFINITY-teknologien

Se i denne video, hvordan Helly Hansen har udiklet LIFA INFINITY-teknologien. Den er udviklet med professionelle skiløbere og derfor er denne performance ski shell jakke kulminationen af den mest avancerede, ansvarligt fremstillede vandtæt/åndbar teknologi.

Om Helly Hansen

Helly Hansen blev grundlagt i Norge i 1877 og udvikler tøj af professionel kvalitet, der hjælper folk med at holde sig i live.  Gennem indsigt fra at bo og arbejde i verdens hårdeste miljøer har virksomheden udviklet en lang liste af innovationer, herunder de første smidige vandtætte stoffer for mere end 140 år siden. Andre gennembrud omfatter de første fleecestoffer i 1960’erne, de første tekniske undertrøjer i 1970’erne, fremstillet med Lifa® Stay Dry Technology, og det prisvindende og patenterede H2Flow™ temperaturreguleringssystem.

Helly Hansen er førende inden for teknisk sejlads og performance skitøj samt premium arbejdstøj. Helly Hansen uniformer bæres af mere end 55.000 fagfolk og kan være findes på alt fra alpine landshold samt mere end 200 skisportssteder og bjergguideoperationer rundt om i verden.

Helly Hansens overtøj, undertrøjer, sportstøj og fodtøj sælges i mere end 40 lande. Læs mere om Helly Hansens seneste kollektioner på www.hellyhansen.com.

Kilde: Pressemeddelelse fra Helly Hansen

Forrige artikelSkiferie og alt det der hører til 
Næste artikelSkiudstyr: Varm nyhed til pisterne – udviklet af Helly Hansen sammen med det norske alpine landshold
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Skiavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om ski i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@skiavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.