Norske Helly Hansen lancerer i denne sæson den prisbelønnede Kitzbühel Infinity  Stretch Jacket og kvindernes St. Moritz Infinity Jacket, begge udviklet i samarbejde med det norske alpine landshold.

På baggrund af feedback fra landsholdet, er begge jakker designet til at levere optimal ydeevne – de kombinerer kvalitetsdesign og innovative teknologier med tidløs, luksuriøs æstetik. Jakkerne har en LIFA INFINITY membran, Helly Hansens bæredygtige vandtætte/ åndbare teknologi, der opnås uden brug af kemikalier. Kombineret med mindst 50% genanvendt indhold og en PFC-fri DWR-behandling leverer begge jakker ekstrem vandtæthed og åndbarhed.

Jakkerne har også Helly Hansens revolutionerende H2Flow-teknologi™ – et temperaturreguleringssystem, der gør det muligt for skiløbere nemt at tilpasse sig skiftende vejrforhold og svingende aktivitetsniveauer. Kombineret med Primaloft® og dunisolering giver teknologien dig mulighed for at kontrollere din kropstemperatur efter behov – dvs. holde dig varm ved at cirkulere varm luft og give dig mulighed for at køle ned ved hjælp af ventilationslynlåse.

Andre funktioner integreret i Kitzbühel Infinity Stretch Jacket og St. Moritz Infinity Jacket inkluderer en høj krave og 2-vejs lynlåse samt den smarte Life Pocket+ ™ – en lomme der beskytter telefonens batteri så det ikke aflades i kulden. Sikkerheden er der også tænkt på i form af integreret RECCO-reflektor®.

Kitzbühel Infinity Stretch Jacket har modtaget Red Dot Award; en international pris der gives for fremragende og præstationsdrevet design, høj kvalitet og brug af innovative teknologier.

Kitzbühel Infinity Stretch Jacket og St. Moritz Infinity Jacket er tilgængelige online og i butikken fra efteråret 2022 og har en vejl. pris på 5.500 DKK.

Hvis du vil vide mere om Helly Hansens teknologier eller eksisterende HOD-udstyr, kan du besøge www.hellyhansen.com.

Udviklingen af LIFA INFINITY-teknologien

Se i denne video, hvordan Helly Hansen har udiklet LIFA INFINITY-teknologien. Den er udviklet med professionelle skiløbere og derfor er denne performance ski shell jakke kulminationen af den mest avancerede, ansvarligt fremstillede vandtæt/åndbar teknologi.

Om Helly Hansen

Helly Hansen blev grundlagt i Norge i 1877 og udvikler tøj af professionel kvalitet, der hjælper folk med at holde sig i live.  Gennem indsigt fra at bo og arbejde i verdens hårdeste miljøer har virksomheden udviklet en lang liste af innovationer, herunder de første smidige vandtætte stoffer for mere end 140 år siden. Andre gennembrud omfatter de første fleecestoffer i 1960’erne, de første tekniske undertrøjer i 1970’erne, fremstillet med Lifa® Stay Dry Technology, og det prisvindende og patenterede H2Flow™ temperaturreguleringssystem.

Helly Hansen er førende inden for teknisk sejlads og performance skitøj samt premium arbejdstøj. Helly Hansen uniformer bæres af mere end 55.000 fagfolk og kan være findes på alt fra alpine landshold samt mere end 200 skisportssteder og bjergguideoperationer rundt om i verden.

Helly Hansens overtøj, undertrøjer, sportstøj og fodtøj sælges i mere end 40 lande. Læs mere om Helly Hansens seneste kollektioner på www.hellyhansen.com.

Kilde: Pressemeddelelse fra Helly Hansen

Forrige artikelSkiudstyr: ULLR-kollektionen fra Helly Hansen til det vilde freeride-eventyr
Næste artikelSkiudstyr: Helly Hansen skihandsker vinder bedst i test
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Skiavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om ski i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@skiavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.