Varm og let isolering med maksimal åndbarhed

Det er ikke sjovt at fryse, og er du vild med outdoor, er det vigtigt at kende 3-lags princippet: inderst på kroppen har du et svedtransporterende baselayer, mellemlaget er typisk en jakke eller trøje der isolerer, og yderste lag kan være en skaljakke som er vandafvisende, vindtæt og åndbar. Denne vinter lancerer norske Helly Hansen et let og varmt mellemlag – LIFALOFT ™Air Insulator Jacket.

Da Helly Hansen lancerede Lifaloft teknologien for flere sæsoner siden, var det revolutionerede med et mellemlag der var gns. 20% lettere, men stadig sikrede optimal varme sammenlignet med andre syntetiske mellemlag. Denne sæson går brandet endnu et skridt videre og lancerer LIFALOFT ™ Air – en lettere og varmere isolering med maksimal åndbarhed.

Med flere luftlommer og en åben struktur, tillader den nye isolering, at mere luft passere igennem under højintense aktiviteter, mens den samtidig holder dig varm når du står stille. Den indvendige quiltning af isoleringen betyder også, at materialet er mere strækbart hvilket igen giver øget komfort og frihed til bevægelse.

Den nye LIFALOFT ™Air Insulator Jakke har to store håndlommer til ekstra opbevaring, gennemgående lynlås samt hætte der er kan bruges under en hjelm. Med den nye isolering er jakken varmere end fleece og mere alsidig en dun, hvilket gør den ideel som mellemlag eller som selvstændig jakke.

Vores samarbejde med fagfolk og professionelle udfordrer os til hele tiden til at optimere design og teknologier, så vi hele tiden har øje for at lave forbedringer i alt vi gør”, siger Philip Tavell, Category Managing Director for Ski hos Helly Hansen. ”LIFALOFT ™Air er designet i tæt samarbejde med vores backcountry-skiløbere samt redningstjenester, som har efterspurgt let og varm isolering med maksimal åndbarhed”.

LIFALOFT™ Air Insulator Jakken vejer kun 410 gram og findes i en model til både kvinder og mænd. Vejl. pris 2300 DKK. Du finder hele kollektionen på www.hellyhansen.com

 

 

Kilde: Pressemeddelelse fra Helly Hansen

Forrige artikelTre ugers lockdown i Østrig
Næste artikelEr det sikkert at tage på ski? I en COVID-19-kontekst?
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Skiavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om ski i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@skiavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.