MYRKDALEN er en fjeldlandsby, 30 km nord fra vinterhovedstaden Voss. Et skiområde i rivende udvikling med boliger, lifte og piste. Natureldorado for dem der ønsker at prøve nye alpine udfordringer i mildt, vildt og varieret terræn. Ny 6-stolelift. God plads på pisterne og nul kø ved liftene giver max udnyttelse af skiferien. Børneområde til de mindste, terrænpark til teenageren, offpist til vovehalsene og langrend i smuk natur. Familien vil trives i de skønne lejligheder eller det smukke nye Myrkdalen Hotell der alle ligger lige ud til Myrkdalen skicenter.

Børnenes MYRKDALEN

Børneområde med bakker specielt for de små, med egen lift og rullebånd. Privatskiskole med 1-10 deltager sørger for at alle bliver mestre i skiløbets svære kunst via leg og sjov. Aktiviteter i weekenderne, helligdagene og på opfordring. Skiræs for børn 3 – 12 år arrangeres, slædekørsel, tovtrækning, ansigtsmaling og sanglege.

Langrend

Pak rygsækken og udforsk langrendsløperne i de præparerede eller mærkede turløjper på højfjeldet. Her er alt fra hyggelige skovløjper til åbne vidder. Når vejret er godt: prøv en toptur til Finnbunuten, når vejret ikke er optimalt er langrendsløjperne i Årmotslia at foretrække, her kan familien også nyde aftenstemningen på den 5 km lange lysløjpe.

Forrige artikelABS s.LIGHT lavinerygsæk
Næste artikelLangrend i Sydsverige
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.