Sidder du og overvejer om du kan nå at komme på skiferie? Så kan du herunder læse om hvorfor Østrig kunne være et godt valg. På denne side, kan du altså læse 5 af de bedste grunde til at du skal tage på skiferie til Østrig.

Skiferie i Østrig = Snegaranti

Der findes ikke noget mere trist, end at tage afsted på skiferie, for så at komme frem og opdage at der bare ikke nok sne til at stå på ski. Det skal du ikke være bange for sker på en skiferie til Østrig. De østrigske alper har altid en lang og sne-fuld snesæson.

Den bløde puddersne, kan ofte findes, på alle de bedste skisteders mange bjerge og bakker, helt inde i det østrigske forår.

Bedste muligheder for after-ski

I Østrig starter after-ski allerede om eftermiddagen med både jæger-te, snaps, øl og super lækker mad. Det er ikke helt unormalt at der til after-ski i Østrig kommer både fællessang og dans på både baren og bordene.

En af grundene til at man bare får de bedste muligheder for after-ski på en skiferie til Østrig, er også at den østrigske befolkning generelt bare har en stor gæstfrihed. Denne gæstfrihed, kan mærkes over hele landet og vil med garanti både holde dig varm og sørge for at at du føler dig afslappet og taget godt imod.

Ubegrænsede muligheder af skisport

På en skiferie i Østrig, har du mulighed for at besøge over 400 skiregioner. Du vil derfor stort set have ubegrænsede valgmuligheder, når det kommer til vintersport. Du kan faktisk stå på ski hele dagen, uden at du behøver at løbe ned af den samme løjpe mere end engang. Dette skyldes at Østrig er verdensmestre i at udarbejde de bedste skisystemer.

Udover disse veludviklede skisystemer, kan du i Østrig også finde skisportsparker, skøjtebaner, morgen-ski løb (hvor du er den første som prøver løjpen) og meget mere.

Tættere på end du tror

Mange danskere tror at det tager lang tid at rejse på skiferie til Østrig. Faktisk tager det ikke mere end 3-4 timer at rejse til dit foretrukne skiområde i Østrig, hvis du flyver direkte fra København eller Stockholm. Foretrækker din familie at tage jeres egen bil når I tager på skiferie, er der ikke længere end 1.100 km fra København til Østrig.

Hvis I tager bilen til Østrig, er der også plads til at I kan pakke alle jeres favorit ting med i bilen. I kan også holde de nødvendige pauser som i har lyst til.

Den sidste nemme mulighed I kan benytte jer af, når I rejser på skiferie til Østrig, er at tage toget.

Vil du gerne afsted?

Vil du bare rigtig gerne afsted på skiferie i år, men har ikke lige noget at spare det hel op? Så kan du hos Ikano Bank låne et lille tilskud til at hjælpe dig på vej.

Du kan her se dine muligheder for at låne penge online.

Familievenligt

Som sagt, har de i Østrig en stor gæstfrihed. Det kan især opleves når man er en børnefamilie som er på skiferie i Østrig. Der findes rigtig mange børnevenlige skiløjper og faktisk også børnevenlige skilifte.

Østrig har også nogle af de bedste skiskoler i verden, så børnene virkelig kan blive eksperter i at stå på ski. Mange af Østrigs skisteder tilbyder endda at børnene kan komme på disse skiskoler gratis.

Når du har smidt børnene af til ”børnepasning” på nogle af disse skiskoler, så du selv kan komme ud og prøve nogle af de lidt mere udfordrende skiløjper, kan du være rolig ved at Østrigs skiskoler også er kåret til nogle af de sikreste i verden.

Du er ved at læse denne side, formentlig blevet lidt mere interesseret i hvad Østrig har at byde på til din næste skiferie.

Artiklen er sponsoreret

Forrige artikelMarcel Hirscher helt suveræn i Schladming
Næste artikelINTERSKI – SKILÆRERNES VERDENSMESTERSKAB
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.