Tag på ski 1.-10. maj 2020

Så har du chancen i uge 19, hvor Den Danske Skiskole afholder internationalt anerkendte skiinstruktørkurser på den østrigske gletsjer Hintertux. Du skal tilmelde dig BSI1 kurset, der er en uge med træning i skiløb, undervisning og skiteori. Vi er stolte af, at du bliver undervist af Danmarks bedste skilærere – og du skal forvente, at blive en del af et unikt skimiljø og et fællesskab hvori alle vil udvikle sig.

Den Danske Skiskole er Danmarks Idrætsforbunds officielle skilæreruddannelse og har årligt næsten tusind danske skientusiaster på deres kurser. Siden 1974 har dansk uddannede skilærere rejst ud i verden og arbejdet i USA, Italien, Japan, Australien, Norge osv.
Med en BSI1’er kan du søge om job i en lokal skiskole i fx Østrig eller Canada, hvor der sørges for logi, liftkort osv. til dig – udover at du får løn gennem vinteren. Det er en fantastisk oplevelse at bruge en hel vinter på ski, hvor du får styrket nogle kompetencer, du vil få glæde af resten af livet.

Danmarks Idrætsforbund er non-profit, så der skal ikke tjenes penge på kursisterne. Derfor kan kursusprisen holdes på 8900 kr., inkl. fire-stjernet hotel, liftkort, transport fra DK samt otte dage på ski.
Vi rejser fra Danmark fredag den 1. maj 2020 og er hjemme igen søndag den 10. maj
(alternativt kan du tage med på kursus i efterårsferien, sammen med 450 andre danskere)

Vi garanterer dig dit livs mest lærerige uge på ski.
Glæd dig til starten på resten af dit liv som skilærer.

Tilmeld dig kurset på dendanskeskiskole.dk/kursus/kalender

Forrige artikelYDERSKIEN ER CHEFEN!
Næste artikelDirekte fly til de Norske fjelde. 
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.