Vintermagi, after-ski og lige nøjagtigt den vinterferie, du altid har drømt om. Uanset, om du er afsted med eller uden børn, fortryller sneriget Tiroler Zugspitz Arena dig med sine syv charmerende byer og unikke vinteroplevelser – både på og uden for pisten. Omgivet af sneklædte bjerge og romantiske vinterlandskaber kan du finde din egen boble i Tiroler Bergen. Den imponerende Zugspitze hæver sig majestætisk i baggrunden og gør alle feriebillederne uforlignelige.

 

Garanteret sjov på pisterne i Tiroler Zugspitz Arena

Skiløb i Tiroler Bergen – sjov på pisten – lige så varieret og individuelt, som du vil. Både skiløbere og snowboardere kan føle sig veltilpas til Tiroler Zugspitz Arena. De 7 skisportssteder er små, charmerende og er altid dækket af en god portion puddersne. Med liftkortet „Top Snow Card“ kan du opleve grænseoverskridende sjov på pisterne, for liftkortet gælder også i de tyske skiområder Mittenwald, Grainau og i det berømte Garmisch-Partenkirchen. Tilsammen er der 87 liftanlæg og 213 kilometer pister.

Her finder du alt, uanset om du kommer som nybegynder, familie eller erfaren skiløber. Opdag og planlæg din uforglemmelige vinterferie med vores interaktive pistekort.

Tip til familier: I Zugspitz Arena er to af skiområderne udmærket med kvalitetssymbolet “familievenligt skiområde“. Det er et kvalitetsstempel, som garanterer sjov og leg for hele familien. Børnene kan føle sig godt tilpas på de lette nedfarter og i de specielle børne-skiskoler. Derudover er de fleste af skiudlejningsstederne også specialiserede i børneudstyr.

Kom nemt frem og tilbage: Skisportsstederne er forbundet med hinaden via de gratis skibusser. Så er du sikret sjov på pisten og en sikker hjemfart efter after-ski.

 

Nyd vinteren i Tiroler Zugspitz Arena

I Tiroler Zugspitz Arena er der skiområderne familievenlige, og har hver især mindst 30 km pister, der primært er blå og røde. Alle byerne i Tiroler Zugspitz Arena er autentiske, små og overskuelige: Det er nemt at komme til skiområderne, da de fleste starter i byens centrum. Du kan også nemt pendle rundt med skibussen og på den måde lære hele området godt at kende. Hele området emmer af en hyggelig atmosfære og stor gæstfrihed – lige fra værelsesudlejeren i byen til hytteværten på bjerget. Tiroler Zugspitz Arenas specialitet er “aktivt after-ski” – et specielt aftenprogram, som rækker lige fra kælkning over hytteaftener til ski-shows og meget mere. Der er et nyt program hver aften. Det bedste af det hele er, at du kun behøver ét liftkort til den tyske og østrigske side af Zugspitze.

 

Fakta om skiområdet Tiroler Zugspitz Arena

Antal skisportsteder: 7

Antal kilometer pister: 139 km, heraf: 77,5 km blå, 36,3 km røde, 6,9 km sorte og 4,4 km turski-pister

Skiområdets laveste punkt: 1.000 m

Skiområdets højeste punkt: 2.050 m

Antal lifte: 48

Pris for et 6-dages-liftkort (voksen): € 247 (ca. 1.843 DKK)

Pris for et 6-dages-liftkort (barn): € 123,50 (ca. 922 DKK)

Nærmeste lufthavn: Innsbruck (75 km væk)

 

Forrige artikelI skistjernernes spor
Næste artikelFantastisk præstation af Christoffer
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.