I Alpernes bedste børneområde skinner solen 2.000 timer om året

Mere end 200 pistekilometer

Tilsammen udgør skiområderne ved de tre hyggelige byer Serfaus, Fiss og Ladis én stor destination. Vintergæster har 214 pistekilometer at boltre sig på, offpisten er udfordrende, og her finder du funparks med hop, rails, bokse og halfpipes.

Skiløbet starter i 1.200 meters højde og går helt op til 2.820 meter, hvilket betyder, at området er meget snesikkert, og sæsonen varer fra starten af december til sidst i april. Flertallet af pisterne er røde, og søger man det ultimative adrenalinkick, kan man prøve kræfter med Direttissima, som har et fald på 70%. Men der er ikke kun tænkt på eksperter og rutinerede skiløbere, for det, der især kendetegner skiområdet, er dets familievenlighed. Pistenettet er indrettet, så man kan komme rundt de fleste steder, og en gruppe eller familie kan – trods indbyrdes niveauforskelle – følges ad i terrænet.

Perfekt til børn – WE ARE FAMILY

Rundt omkring i terrænet er der indrettet specielle børneområder, som har vundet priser for sit høje niveau. Legen er det bærende, når de yngste skal lære at stå på ski, og er der energi til mere, er områdets børnesnescootere et stort hit, og alle fra seks år og opefter kan leje deres eget køretøj og begive sig ud på den afmærkede rundstrækning. Selv familiens alleryngste, der endnu er for små til at løbe på ski, er der tænkt på. I området ligger flere børnehaver, hvor de yngste gæster underholdes med rutsjebaner, kuglerum og forskellige spil, mens resten af familien er i skiskole eller prøver området af på egen hånd.
Skulle vejret drille, er der mulighed for at rykke indendørs i lege- og aktivitetshallen PlayIN Serfaus, der ligger ved Komperdell-banens dalstation. Alt er indrettet på børnenes præmisser, og gæster kan gå løs på forskellige ruter på den store klatrevæg, fortsætte til laser-rummet og ende ved balancebanen eller trampolinen. Mulighederne er mange i det seks etager høje legeland.

Champagne og solopgang

Luksus, unikt, gennemført livsnyderi – prøv selv, hvis turen går til Fiss! På en af områdets højeste bjergtoppe finder man gourmetrestauranten Crystal Cube, der med sin beliggenhed i 2.600 meters højde giver et fantastisk 360-graders panoramablik over de tirolske alper.
Crystal Cube er stedet, hvor man spiser godt, og mens frokostkortet frister med kulinariske lækkerier, arrangeres champagnebrunch for de morgenfriske. Med et glas bobler i hånden kan man opleve det magiske øjeblik, hvor solens første stråler kravler op over bjergtinderne.

Medrivende aftenunderholdning

Når skiløbet slutter, venter barernes afterskiing, spiseoplevelser på lokale restauranter samt spektakulær underholdning. Hver af de tre byer har sit særpræg, og hvert sted arrangeres lyd- og lysshows vinteren igennem.
I Serfaus trækker Adventure Night, Fiss er byen, hvor man kan opleve “Nightflow” og Ladis byder på “Magic Ladis” – alt sammen shows, hvor publikum oplever akrobater, stunts i sneen, dans, fyrværkeri og lasershow.

 

 

Forrige artikelCopenHill (Amager Bakke) er nu åben for skiløb
Næste artikelSmå ukendte perler
John Kristensen
John Kristensen, 57 år, er ejer af MagMedia, som udgiver aviserne GOLFBLADE, TENNISAVISEN og SKIAVISEN. John er uddannet cand.merc. i afsætning fra CBS, og har mere end 30 års erfaring fra udgivervirksomhed. John spiller gerne golf når tiden tillader det.