Helly Hansens skihandske "Swift HT" er blevet testet i en såkaldt sammenligningstest af skihandsker under 1.000 SEK udsalgspris (ca. 675 DKK), på RISEs laboratorium i Mölndal, Sverige.

Med testresultaterne som grundlag er “Swift HT”-skihandsken kåret som vinderen af ​​de 6 forskellige mærker, der deltog, med en score på 8,8 ud af 10. Testen, der er udført på blandt andet slid, lækage og varmetilbageholdelse, blev i weekenden offentliggjort i Göteborgs-Posten, Västerbottenkuriren m.fl. og på Testfaktas hjemmeside – se testresultaterne her.

Kilde: Testfakta

Helly Hansens “Swift HT”-skihandske er til mænd og har pegefingre og tommelfingre, der kan berøres. “Swift HT”-handskerne er skabt ved hjælp af deres patenterede HELLY TECH®-membran, og de er perfekte til alpine eventyr. “Swift HT” er udstyret med asymmetriske manchetter og holder dig beskyttet og komfortabel på pisterne. Med pegefingre og tommelfingre kan du sende tekstbeskeder uden at få kolde fingre – dét er smart! Helly Hansens “Swift HT”-skihandske har en vejl. pris på 600 DKK.

Features:

Skal: Mikroglat vævning
Håndflade: PU Palm
Indlæg: Helly Tech® Performance, vandtæt og åndbar indsats
Isolering: 6oz Fiber Fyld
For: Antipilling polyester micro fleece
Lukning: Krog/løkke

Om Helly Hansen

Helly Hansen blev grundlagt i Norge i 1877 og udvikler tøj af professionel kvalitet, der hjælper folk med at holde sig i live.  Gennem indsigt fra at bo og arbejde i verdens hårdeste miljøer har virksomheden udviklet en lang liste af innovationer, herunder de første smidige vandtætte stoffer for mere end 140 år siden. Andre gennembrud omfatter de første fleecestoffer i 1960’erne, de første tekniske undertrøjer i 1970’erne, fremstillet med Lifa® Stay Dry Technology, og det prisvindende og patenterede H2Flow™ temperaturreguleringssystem.

Helly Hansen er førende inden for teknisk sejlads og performance skitøj samt premium arbejdstøj. Helly Hansen uniformer bæres af mere end 55.000 fagfolk og kan være findes på alt fra alpine landshold samt mere end 200 skisportssteder og bjergguideoperationer rundt om i verden.

Helly Hansens overtøj, undertrøjer, sportstøj og fodtøj sælges i mere end 40 lande. Læs mere om Helly Hansens seneste kollektioner på www.hellyhansen.com.

Kilde: Pressemeddelelse fra Helly Hansen

Forrige artikelSkiudstyr: Varm nyhed til pisterne – udviklet af Helly Hansen sammen med det norske alpine landshold
Næste artikelSkiudstyr: Klædt på til skitouring med Helly Hansen
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Skiavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om ski i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@skiavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.