Røde kinder. Skiløb. Varm kakao. Gode grin.

En skiferie med dine børn er noget af det bedste! Men der er meget, du skal tænke over, når du skal have børnene med på skiferie. Men det er der heldigvis råd for – og hvorfor ikke gøre det let for både store og små skiløbere at tage på skiferie sammen?

Det jyske skirejsebureau Danski tilbyder Danmarks bedste familie skiferie. De har specialiseret sig i at tilbyde familie skirejser til Frankrig, Østrig og Italien, og har et helt koncept, SnowyClub, der gør det let for dig at have børnene med på skiferie.

Du får:

  • Børnevenlige og trygge hoteller tæt på pisten
  • Dansk skiskole (tilkøb)
  • Ugeprogram kun til børn
  • Børnevenlig og sund mad
  • Mulighed for at spise fra klokken 18:00
  • Børnemaskot der giver de varmeste og blødeste kram
  • Danske børneguider og dansk hotelpersonale
  • .. og meget, meget mere!

Du får altså en familie skiferie, hvor alt du skal tænke på er at være sammen med dine børn – eller nyde synet af dine børn, der leger med andre børn. Du får de optimale betingelser for en god og problemfri skiferie, og du er garanteret trætte og glade børn, der sover tungt efter en dag fyldt med indtryk og leg i sneen. Computer og TV bliver erstattet af klodsmajor, varm kakao, kælketure og skiløb.

Mor-tid med god samvittighed

Du elsker dine børn – det er der ingen tvivl om. Men alt imens de leger i sneen, kan du trække dig tilbage og få lidt alene tid – både på pisten og om aftenen sammen med de andre forældre, til synet af børnene der leger og hygger sig i trygge rammer – og med sikkerhed går trætte i seng.

Billig familie skiferie til Alperne

Men hvad koster det så, tænker du måske? Det koster dig faktisk ikke noget. Hvis du vælger at bo på ét af Danskis fem børnevenlige hoteller i Alperne er det med i prisen. Hvorfor? Fordi Danski synes, at det er vigtigt, at alle får den bedste tid på familie skiferien – både for de små skiløbere og ikke mindst deres forældre.

Forrige artikelDanskerne går op i sikkerheden
Næste artikelMed en ordentlig ski’ på
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.