KORE er den mest teknisk sofistikerede freeride ski, vi nogensinde har udviklet og den blev kåret til årets freeride ski i 2017/2018. Her er forklaringen på hvorfor: GRAPHENE er det stærkeste og letteste materiale man kender. Ved at lægge det ind i skiens hæl og tå gør vi skien lettere, samtidig med at den reagerer hurtigere i dyb sne. KOROYD er en stødabsorberende teknologi, som er placeret i hjertet af skien. Det er super let, stærkt og fantastisk fleksibelt – og det er lige præcis dét som gør KORE speciel. Det giver skiløberen præcis kontrol i variabelt terræn og bevarer samtidig stor stabilitet. KARUBA træet giver skien personlighed og skaber det perfekte forhold mellem tæthed og vægt.

Når vi kombinerer Graphene, Koroyd og Karuba får vi en super let ski med rigtig god balance. Skien fås i KORE 87 til børn, KORE 93, KORE 99 (nyhed i år) , KORE 105 og KORE 117. Tallet efter KORE beskriver taljebredden.

 

Forrige artikelInvestering af 100 millioner på Hundfjället i Sverige
Næste artikelFranske Espace Killy er topklasse
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.