Er du til uberørte bjergsider langt væk fra kontrollerede skiresorts, og foretrækker du dyb pulversne fremfor velpræparerede pister? Så er Helly Hansens gennemtekniske nyheder relevant for dig der elsker pulver: Elevation Infinity 3.0 Jacket og Elevation Lifaloft Down; udviklet til at give maksimal komfort, beskyttelse og ydeevne i bjergene.

Elevation Infinity 3.0

Elevation Infinity 3.0 Jacket er en videreudvikling af den prisvindende Elevation Infinity Shell Jacket og er bl.a. optimeret med LIFA INFINITY PRO,™ Helly Hansens mest innovative og ansvarlige vandtætte/åndbare teknologi til dato. Teknologien er bygget med en fuldt vandtæt/åndbar membran, udviklet uden brug af kemikalier, og du er derfor garanteret en jakke som aldrig skal genimprægneret med kemisk behandling efter brug.

Ved hjælp af LIFA-teknologien, en proprietær Helly Hansen-fiber, der er let og hydrofob, kombineres membranen med 100% LIFA, hvilket skaber en jakke med en mere ansvarlig og samtidig overlegen professionel ydeevne.

Pudderskørtet er fjernet og samtidig er designet optimeret så jakken er perfekt sammen med Elevation Infinity Shell Bib Pant. Samlet giver det et sæt med stor komfort og bevægelsesfrihed, perfekt til freeride skiløb.

Jakken har også flere opbevaringslommer, justerbare manchetter, mekaniske ventilations lynlåse for ekstra åndbarhed, en RECCO-reflektor® for ekstra sikkerhed, en hi-vis hættekant og detaljer for synlighed samt den smarte Life Pocket+ ™ – en lomme designet til at beskytte telefonen og batteriet i kolde omgivelser.

Elevation Infinity 3.0 – Til mænd
Elevation Infinity 3.0 – Til kvinder

Vejledende pris er 5.500 DKK.

Elevation Lifaloft Down

Elevation Lifaloft Down Jacket er skabt som en selvstændig jakke og samtidig som et ekstra isolerende lag i kombination med Elevation Infinity 3.0 Jacket. Elevation Lifaloft Down jakken er designet med en hybrid af isoleringer, herunder Helly Hansens innovative lettere og varmere LIFALOFT-isolering™ på udvalgte steder samt dunisolering på ærmer og krop. Det giver optimal beskyttelse og varme, hvor det er nødvendigt.

Da syntetisk isolering er mere fugtafvisende end dun, giver LIFALOFT® en bedre fugtstyring i de områder, der er mest udsatte, samtidig med at dunisoleringen bidrager med varme hvor det er mest nødvendigt. Uden hætte giver jakken mindre bulk og den er nem og let at have med i rygsækken som et ekstra lag.

Elevation Lifaloft Down – Til mænd
Elevation Lifaloft Down – Til kvinder

Vejledende pris er 2.500 DKK.

Elevation Infinity 3.0 Jacket og Elevation Lifaloft Down Jacket finde i en model til både mænd og kvinder. Hvis du vil vide mere om ULLR freeride-kollektion eller Helly Hansens innovative teknologier, kan du besøge www.hellyhansen.com.

Om Helly Hansen

Helly Hansen blev grundlagt i Norge i 1877 og fortsætter med at udvikle tøj af professionel kvalitet, der hjælper folk med at holde sig og føle sig i live.  Gennem indsigt fra at leve og arbejde i verdens hårdeste miljøer har virksomheden udviklet en lang liste over innovationer, der er de første på markedet, herunder de første smidige vandtætte stoffer for mere end 140 år siden. Andre gennembrud omfatter de første fleecestoffer i 1960’erne, de første tekniske undertrøjer i 1970’erne, lavet med LIFA® Stay Dry-teknologi, det patenterede H2Flow-temperaturreguleringssystem™ og den revolutionerende lettere, varmere LIFALOFT-isolering™. Med udgangspunkt i Helly Hansens proprietære HELLY TECH® vandtætte/åndbare system har det tekniske udendørsmærke senest introduceret den prisvindende LIFA INFINITY PRO™ – virksomhedens mest innovative og ansvarlige vandtætte/åndbare teknologi til dato.

Helly Hansen er førende inden for teknisk sejlads og performance skitøj samt premium arbejdstøj. Dens uniformer bæres og betros af mere end 55.000 fagfolk og kan findes på olympiere, landshold og på mere end 200 skisportssteder og bjergguideoperationer globalt.

Helly Hansens overtøj, undertrøjer, sportstøj og fodtøj sælges i mere end 40 lande verden over, og virksomheden ejes af Canadian Tire Corporation (CTC). For at lære mere om Helly Hansens seneste kollektioner, besøg www.hellyhansen.com.

Kilde: Pressemeddelelse fra Helly HansenForrige artikelSkiudstyr: Klædt på til skitouring med Helly Hansen
Næste artikelAlagna – når du vil noget mere med dit skiløb
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Skiavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om ski i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@skiavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.