Et godt baselayer er nærmest uundværligt i de kolde efterårs- og vintermåneder. Det fungerer som det perfekte underlag til stort set alle udendørs aktiviteter – løb, cykling, hiking, skisport m.m.

Norske Helly Hansen er specialister i baselayers, og i sortimentet finder du alt fra den oprindelige ikoniske LIFA trøje med striber, til den seneste H1 Pro serie designet specielt til professionelle skiløbere.

H1 Pro baselayer

I samarbejde med bl.a. det Canadiske Alpine Landshold, har Helly Hansen udviklet det nye H1 Pro baselayer sæt. Designet er skabt til den professionelle skiløber, hvor beskyttelse er et must uden at det går ud over bevægelse og hastighed. Beskyttende puder er integreret udvalgte steder, og det aerodynamiske design sikrer optimal performance. Vejl. pris 2.000 kr.

Lifa Merino Midweight

Er du på udkig efter et lækkert og holdbart baselayer med 100% merino uld, er Lifa Merino Midweight et godt bud på vinterens varmeste og mest behagelige tekniske undertrøje. Inderst mod huden er de svedtransporterende LIFA fibre.

De flytter sved og fugt væk fra huden, så du altid er tør – et af de væsentligste krav til at holde varmen. Det yderste lag består af 100% merinould, som efterlader en blød og varm følelse. I forhold til almindelig uld, er uld fra merinofåret meget letter og tyndere, hvilket gør det perfekt til baselayers. Merinould er temperaturregulerende, varmer selv i våd tilstand, og optager ikke svedlugt.

I samme kvalitet kan du vælge både top og bukser, og er du til farver og mønstre, er Lifa Merino Midweight Graphic måske din favorit. Vejl. pris 650 kr.

Lifa Active Stripe

Dyrker du højintens sport og sveder meget, kan det være relevant at se nærmere på et baselayer som Lifa Active Stripe. Her består 2-lags kombinationen af polypropylene og polyester. Kombinationen giver en optimal svedtransporterende effekt, og materialet er samtidig ultra hurtigtørrende.

Med en vægt på kun 265 gram, er det ikke vægten der tynger, og derfor er det nemt at have med i rygsækken. Vejl. pris 400 kr.

Glem ikke børnene!

Børn vokser hurtigt og derfor er det måske fristende, at vælge billigere baselayers til dem. Men hvis først de små fryser, kan det ødelægge turen for alle, så det er værd at vælge gode, holdbare og varme løsninger, også til børnene. Fordelen er desuden, at de ofte kan bruge et sæt baselayers i børnehaven, fx under flyverdragten og regntøjet eller bare som et ekstra sæt hyggetøj, så brugsværdien er høj.

Du finder hele kollektionen på www.hellyhansen.com

Kilde: Pressemeddelelse fra Helly Hansen

Forrige artikelEt liv som skiguide: Charlotte kom aldrig hjem
Næste artikelSnow Farming – naturligt alternativ til snekanoner
Skiavisen
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.