Foto: effectivemedia.dk

SnowCamp er Danmarks største og bedste skitest, og den er lige blevet afholdt i uge 46 i Sölden i Østrig. Her har Surf & Ski butikkerne, de største skimærker og de absolut dygtigste ski- og snowboardinstruktører i over 20 år afholdt en fantastisk skitur, hvor kunder og butikspersonale kan prøve og test det absolut nyeste skiudstyr. 2019 var heller ingen undtagelse og over 400 skiglade danskere var afsted i år, og fik en helt fantastisk oplevelse.

I uge 46 2019 fik Snowcamp over 2 meter nysne, mens deltagerne var i Sölden, det skabte både udfordringer og unikke muligheder for fedt skiløb. Her deltog over 400 skiglade gæster på Snowcamp, 20 skiinstruktører, 35 leverandører, 40 medarbejdere fra Surf & Ski butikkerne samt over 800 par ski til test.

CEO i Surf & Ski, Palle Kjær, fortæller: ” Snowcamp startede som en tur, hvor skibutikkerne og deres medarbejdere sammen med leverandørerne tog til Sölden for at prøve de nye ski, som skulle til at sælge i deres butikker. Efterhånden koblede der sig flere og flere venner og bekendte på. På et tidspunkt blev vi enige om at lave turen i en større skala og udbyde det som et event for kunder til vores store forretninger”. Dette giver samtidig leverandørerne og Surf & Ski butikkerne et unikt indblik i hvad deres kunder ønsker, og hvilket skiudstyr de skal sørge for at have på lager.

Dermed er Surf & Ski nået til den form for Snowcamp, der i dag finder sted hvert år i uge 46 på Tiefenbach Gletcheren i Sölden.

 

Når du er på Snowcamp

Når man deltager i SnowCamp så er test af ski, undervisning og workshops inkl. i prisen. Her er der unikke muligheder for at få vejledning af Danmarks førende skieksperter, teste de nyeste ski/snowboards, få verdensklasse skiundervisning og blive bedre på ski. Og så er der selvfølgelig masser af hygge og mulighed for en øl til afterski.

Ved foden af Tiefenbach-gletsjeren i østrigske Sölden bygges der en stor dansk testcamp op. Camp’en fylder flere hundrede kvadratmeter og er indhegnet. Alle er mere end velkommen til at tilmelde sig og deltage, og der er skiløb til både begynderen og eksperten.

Snowcamp arrangeres gennem rejsebureau til Ruby Rejser, der stiller med et team af guider, luksusbusser, flyrejser og mulighed for kør-selv. Snowcamp tilbyder bl.a. følgende boligpakker; lejligheder i Sieglinde hvor du selv laver mad, Haus Ulrich med morgenmad, Hotel Sölderhof med halvpension eller luksus på Hotel Bergland med gourmet halvpension.

 

Hvad er med i prisen?

  • 5 overnatninger på hotel eller lejlighed
  • 5 dage på ski på de fantastiske gletsjere i Sölden
  • Liftkort til 5 dage
  • Mere end 150 gratis lektioner og workshops at vælge imellem
  • Danmarks bedste instruktører
  • Alle de testski du kan drømme om fra de største mærker
  • Masser af testsnowboards
  • Afterski og workshops om aftenen

 

 

Q&A med Anders Olesen koordinator for SNOWCAMP

Er gletsjerskiløb ikke ekstremt?

Nej, gletsjerne i Sölden er et skisportsområde som normale skidestinationer. Gletsjerne ligger højt (3.000 meter) og vi er derfor relativt sikre på sne. Der er alt fra blå til sorte pister på de to gletsjere vi kører på.

November, der er der da ikke sne?

Jo, i november falder der normalt meget nedbør i Alperne og oppe på gletsjerne, i 3.000 meters højde falder det som sne. Kulden fra den tykke gletsjeris, der flere steder er 50 meter tyk, sørger for at sneen bliver liggende.

Er det ikke kun for gode skiløbere og snowboardere?

Nej, vi har lektioner og udstyr med til alle, lige fra begyndere til de professionelle, der har kørt på ski eller snowboard hele livet. Og der er udfordrende terræn til alle, lige fra en flad begynderbakke over brede blå boulevarder til en sort world cup piste.

Skal jeg selv medbring udstyr?

Nej, vi har ski og snowboards nok til alle. Og du kan skifte lige så mange gange du har lyst til hver eneste dag. Du skal blot medbringe skistøvler, snowboardboots og skistave, samt vi anbefaler en skihjelm.

 

 

Forrige artikelJulegaven til junior
Næste artikelRasmus Lundby – Mød den danske skiskoles formand
Skiavisen er Danmarks største skiavis med nyheder om ski og snowboard, lær at stå på ski og få anmeldelser af rejser og udstyr til ski.